Известие

Collapse
No announcement yet.

problem s palene 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• problem s palene 164

kolegi imam 164 sutrin kato palq ne mi darji oboroti i cqlata treperi!!! dneska daje mi ogasna mojete li da mi kajete na kakvo se dalji tova i kade e problema
    2.0 T.S. 97г.

Първоначално публикувано от remixa Покажи съобщение
    kolegi imam 164 sutrin kato palq ne mi darji oboroti i cqlata treperi!!! dneska daje mi ogasna mojete li da mi kajete na kakvo se dalji tova i kade e problema
    първо - пиши на кирилица

ако си на бензин (тъй като не си конкретен) отиди в някой сервиз да ти погледнат дроселната клапа. моята правеше точно така. след почистване на клапата се оправи
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

колега, писал съм по подобна тема , изчети я може да ти свърши работа.

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

Nasko добави и ако ти е удобно и линка,че доста ще се лута човека.Между другото наистена не се разбира дизел ли е бензин ли е?
        Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
        166 2.4 JTD '02
        164 2.5 TD '98 ex
        Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

ам бензинова ми е колата
          2.0 T.S. 97г.

Comment

Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщение
            колега, писал съм по подобна тема , изчети я може да ти свърши работа.
            ам тарсех колега ам ненамерих ништу как се казва темата да я намеря по лесно?
            2.0 T.S. 97г.

Comment

Ох ама то и тема ли имало по въпроса .
              То голям flood е било .
              Boby като се появи ще има работа хич да не е
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

ем нов сам и докато навляза ж нештата sorry ам ...
                2.0 T.S. 97г.

Comment

Виж температурни датчици, някой маншон по колекторите да няма скъсан. А свети ли ти 'дюзата' на таблото, докато тресе?
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                    Виж температурни датчици, някой маншон по колекторите да няма скъсан. А свети ли ти 'дюзата' на таблото, докато тресе?
                    не не ми свети като си запаля и всичко ми огасва
                    2.0 T.S. 97г.

Comment

да добавя само... днеска и от парвият пан не ми запали 4ак на 3-тия и като запали на 7000 оборота после се вдигна на 1200 задаржа ги малко и после запо4на да играе пак до 7000 - 1200 падна на 1000 и трагвам от ниските обороти като и подам газ забива мусурата и леко се чува едно паткане! В вискокито обороти няма проблем и като загрее всичко е шес!!!
                      2.0 T.S. 97г.

Comment

Tова дето забива муцуната и не поема а после гърми в обороти ми докарва на проблемен дебитомер . казах ти в другата тема да си провериш буксата на дебитомера - да почистиш , да понапръскаш с контактен спрей . Паленето от третия път - бензинов филтър , регулатор налягане на бензина , кофти кабели и свещи , това е в реда на поскъпване .
                        Абе тази кола да не да има и ГАЗ ?

П.С. Остава да оправим и правописа и ще влезеш в час с форума
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

да сложих го тази седмица а переди да го сложа паг нямаше обороти сутрин ам полеше от 1-вия пат и на 7000 а ся по зле
                          2.0 T.S. 97г.

Comment

Кое сложи бе човек .
                            Напука ми се кристалната топка да гадая .
                            Подробно описвай какво си правил и какво не си за да не гадаем .
                            А тия 7000 оборота може и от прецакан кабел на свещ или бобина да е .
                            Ти си си за обстойна диагностика при тесен специалист май .

Comment

а колега извенявам се не 7000 ам 700 обаркал сам се
                              2.0 T.S. 97г.

Comment

Working...
                              X